Οι πληρωμές τιμολογούνται σε Ευρώ (EUR) και έχουν τους εξής τρόπους : 

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ στην Ελλάδα 

Η πλήρης εξόφληση γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας. Σε περίπτωση παράδοσης των προϊόντων από μεταφορική εταιρία, η πληρωμή θα γίνεται στον αρμόδιο υπάλληλο με την παράδοση της παραγγελίας. Με επιπλέον επιβάρυνση 4,00 € 

2.ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα Mastercard, Visa και Maestro, μέσω ασφαλούς τραπεζικού συστήματος Eurobank.

Κατά το βήμα ολοκλήρωσης αγοράς “πληρωμή” – επιλέξτε την επιλογή “κάρτα”.

Όταν κάνετε παραγγελίες μέσω διαδικτύου, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας εισάγονται σε ένα προστατευμένο ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα. Οι πελάτες έχουν εγγυημένη μέγιστη ασφάλεια χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας επειδή όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς διακομιστή.

3.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας είναι : 

EUROBANK

IBAN GR0026.0097.46.0201089803

SWIFT: EFGBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ   :  ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία και τον αριθμό παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα E–Shop στέλνοντας ένα e–mail στο info@azelma.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεσή σας.
Εναλλακτικά καλέστε στο: 2752 097866

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Επιλέξτε “PayPal” ως τον τρόπο πληρωμής σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο του PayPal. Εάν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα χρήστη για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.
Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε και να προχωρήσετε στην πληρωμή. Οι επιστροφές χρημάτων από επιστροφές προϊόντων θα πραγματοποιηθούν στον καταχωρημένο λογαριασμό PayPal. 

Mπορείτε να επικοινωνείτε είτε στo τηλέφωνo : +30 2752 097866 είτε στο email: info@azelma.gr