Εμφάνιση όλων 16 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

3D PRINTED JEWELRY : Κοσμήματα σχεδιασμένα σε προγράμματα υπολογιστών και εκτυπωμένα σε 3d printers. Υλικό τους, το πολυαμίδιο. Βρίσκεται σε μορφή σκόνης και στερεοποιείται, σύμφωνα με το σχέδιο, με Laser MJF Technology. Ένα πανέμορφο υλικό, εξαιρετικά ελαφρύ, εύκαμπτο και κυρίως, πιστοποιημένα φιλικό προς το δέρμα. Αίσθηση βελούδινη και αμμώδης ταυτόχρονα. Ανθεκτικό, υδρόφιλο και ecofriendly, αποτελεί το ιδανικό υλικό για κάποιον που θέλει να ξεχωρίζει.
SISSY PAPAKOSTA : Η αρχιτεκτονική, στην επαγγελματική μου ζωή είναι τέχνη και επιστήμη, μαζί.
Η επιθυμία μου να σχεδιάζω, με ώθησε στο να σπουδάσω και να εργαστώ σαν Αρχιτέκτων μηχανικός και να μυηθώ στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και να αφομοίωσω τις αρχές της.
Το 3D Printing το επέλεξα, γιατί με απελευθερώνει από κάθε σχεδιαστικό περιορισμό και έχω τη δυνατότητα της ακριβής αποτύπωσης της έμπνευσής μου στο υλικό. Το κόσμημα προέκυψε όταν σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ όμορφο να σχεδίαζα ακριβώς αυτά που θα ήθελα να φοράω. Άνετα, ελαφριά, ευκολοφόρετα, γραμμικά και μαύρα!
Αυτό ακριβώς θέλω να φέρω στον κόσμο της τέχνης του κοσμήματος. Εντυπωσιακό σχεδιασμό, καινοτόμα υλικά και νέα τεχνολογία, μέσα από μια εντυπωσιακή παρουσίαση!
ΦΡΟΝΤΙΔΑ : Τα 3dprinted κοσμήματα – αντικείμενα δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Μπορείτε να τα ξεπλένετε με χλιαρό νερό και σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε διαλύματα με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλης.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει σε απόθεμα. Συμπληρώστε το email σας παρακάτω.