Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Το brand
See the Sea Clothes, ένα brand, μια ιδέα, αέρινες συλλογές και μοναδικές γραμμές που δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό της περίτεχνης απλότητας!
To see the sea είναι ένα ελληνικό fashion brand που ιδρύθηκε το 2013 μέσα από την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, την απέραντη αγάπη για την μόδα και την αφοσίωση στη διαρκή ανανέωση.
Το ελληνικό φως, η αύρα της θάλασσας ,η διάχυτη χειμωνιάτικη ζεστασία, η αέρινη διάθεση αποτελούν τον πυρήνα του brand τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην έμπνευση της κάθε συλλογής.
Η Αποστολή μας
Το brand γεννήθηκε για να υπηρετεί και να αναδεικνύει την θηλυκότητα και την μοναδικότητα κάνοντας την κάθε γυναίκα την πρωταγωνίστρια της δική της ταινίας, της ζωής της.
Γραμμές αέρινες, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με την δημιουργική και υψηλής αισθητικής σχεδίαση, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που σαγηνεύει, μαγνητίζει και κολακεύει.
Το όραμά μας
Η έμπνευση, το όραμα και ο σκοπός της κάθε συλλογής είναι να γεμίζουν με ενέργεια και δύναμη της στυλιστικές επιλογές των γυναικών μέσα από αιθέριες γραμμές με σύγχρονα σχέδια που ξεπερνούν τα όρια του χρόνου και τολμηρά χρώματα που εναρμονίζονται με τις τάσεις της εποχής.

Προσφορά!
Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει σε απόθεμα. Συμπληρώστε το email σας παρακάτω.