Εμφάνιση όλων 13 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

Το Philocalist γεννήθηκε από την επιθυμία να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε χειροποίητα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Ένα ταξίδι προς τους πολιτισμούς, την ηθική και την αισθητική, προωθώντας βιώσιμα υλικά και υποστηρίζοντας μικρούς τεχνίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι αξίες μας εστιάζονται στα ποιοτικά προϊόντα και τη διαδικασία παραγωγής. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε υψηλά πρότυπα και χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε κάθε πτυχή της παραγωγής μας από τις συσκευασίες και τα υφάσματα μέχρι τη διαχείριση απορριμμάτων και τη χρήση ενέργειας, ώστε να δημιουργήσουμε μια μικρή βιώσιμη εταιρεία όπου τα πράγματα γίνονται πιο απλά και απρόσκοπτα, διασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο που συνεργάζεται μαζί μας αντιμετωπίζεται με σεβασμό και δίκαιους μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Φιλοκαλιστής είναι κάποιος που βρίσκει την ομορφιά σε όλα τα πράγματα και νοιάζεται για τους άλλους και για το περιβάλλον υιοθετώντας συνειδητές καταναλωτικές συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει σε απόθεμα. Συμπληρώστε το email σας παρακάτω.