Εμφάνιση όλων 10 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

Το Meet the cat είναι ένα μικρό στούντιο σχεδιασμού με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα. Δημιουργούμε εννοιολογικές συλλογές κοσμημάτων και αντικειμένων με επίκεντρο τη γεωμετρία και την minimal αισθητική, ενώ δανειζόμαστε έννοιες από αρχιτεκτονικά κινήματα. Αγαπάμε τους πειραματισμούς και την εξερεύνηση νέων τεχνικών και μέσων, προσπαθώντας να ζωντανέψουμε τα φανταστικά μας αντικείμενα.

ΗΘΟΣ
Όταν αγοράζετε ένα κομμάτι από το Meet the cat studio, μπορείτε να το κάνετε γνωρίζοντας ότι δεσμευόμαστε να παράγουμε και να καταναλώνουμε προσεκτικά. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς τεχνίτες και μικρές επιχειρήσεις για την παραγωγή και την προμήθεια υλικών και χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο μέταλλο και συσκευασίες για τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ
Η Ιωάννα Κουλούρη, η σχεδιάστρια του brand, κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή το 2005 και έκτοτε οι συλλογές της εκτέθηκαν σε πολλά καταστήματα και γκαλερί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις και έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές σε συνεργατικά έργα.

Η Ιωάννα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε μια δημιουργική οικογένεια. Από πολύ μικρή αγαπούσε τα εργαλεία, τα υλικά και τις τεχνικές. Σπούδασε Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάστηκε στη διαφήμιση για λίγα χρόνια, μέχρι που ενέδωσε στην αγάπη της για το σχέδιο και τη δημιουργία.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει σε απόθεμα. Συμπληρώστε το email σας παρακάτω.