Εμφάνιση 1–24 από 56 αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

«Το ένδυμα είναι το σπίτι του σώματος».
Μια ουσιαστική αλήθεια σε συνδυασμό με την οπτική τόλμη, κατευθύνει τη μελλοντική αισθητική στο αιώνιο τώρα. Οι σιλουέτες της Ιωάννας Κουρμπέλα ορίζουν τη δική τους διάσταση αρχετυπικής κομψότητας. Για την Ιωάννα Κουρμπέλα, η κίνηση του σώματος καθώς και η δυναμική αλληλεπίδραση με το ρούχο, αποτελούν το θεμελιώδες στοιχείο της δημιουργικής της σκέψης.
Ενέργεια από την κλασική και σύγχρονη τέχνη, την ελληνική λάμψη, τις φυσικές πρώτες ύλες, τις ζωντανές πολυμορφικές φόρμες και τις γραμμές που επεκτείνουν την κίνηση, δημιουργούν τον αιθέριο αλλά γήινο κόσμο της Ιωάννας. Ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη φύση, η ενστικτώδης κατανόηση των παραδοσιακών ιδεών και η αναζήτηση της φουτουριστικής αρμονίας, αποτελούν τις μοναδικές αρχές σχεδιασμού και έκφρασης της.
Έχοντας σπουδάσει σχέδιο μόδας και ζωγραφική καθώς και μαθήματα ενδυματολογίας και σκηνογραφίας, οι συλλογές της είναι άμεσα εμπνευσμένες από τις καλές τέχνες, το θέατρο και τη μουσική καθώς και από τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας, διακρίνοντάς την έτσι μεταξύ των σύγχρονων «πρεσβευτών» της ελληνικής δημιουργικότητας.
Τιμώντας μια μακρόχρονη παράδοση στην ελληνική ένδυση, ανέλαβε δημιουργική διευθύντρια του brand το 2003, παρουσιάζοντας τη συλλογή IOANNA KOURBELA BASICS που βραβεύτηκε με τα Emerging Designer Awards στη διεθνή έκθεση «PURE» του Λονδίνου το 2016.
Καθημερινά, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι άνθρωποι αγκαλιάζουν τη σχεδιαστική δουλειά της Ιωάννας, «συνταξιδεύοντας» σε ένα αισθητικό ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοαπελευθέρωσης.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει σε απόθεμα. Συμπληρώστε το email σας παρακάτω.